Калкулатор паушалног пореза

Увод у корпоративну друштвену одговорност (CSR)

Корпоративна друштвена одговорност за мала и средња предузећа (CSR) биће тема курса који ће се реализовати путем платформе SME Trade Academy 26. маја. 

Предавање ће дати шири увид у дефиницију и значај CSR-а, са посебним освртом на пословне мотиве примене концепта корпоративне друштвене одговорности. Учесници ће научити како да разумеју позицију своје компаније у оквиру CSR окружења, пружајући им тзв. чек листу спремности за CSR.

Курс ће бити одржан на енглеском језику, а полазници који испуњавају услове курса добиће потврду о завршеном курсу издату у електронском формату.

Више информација можете пронаћи овде.

Platforma SME Trade Academy pokrenuta je 2014. godine i reč je o platformi za onlajn učenje koja je u sastavu Međunarodnog trgovinskog centra (ITC). U ponudi ima brojne kurseve za učenje i podršku razvoju veština zaposlenima u malim i srednjim preduzećima, kao i svim pružaocima podrške sektoru MSP-a.


Инфо пулт

Будите проактивни!

Поставите питање или покрените иницијативу!

Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија