Калкулатор паушалног пореза

Најчешћа питања

Питање

На који начин је могуће ефикасно рекламирати онлине школу језика у иностранству (Јапан, Тајван, Арапске земље). Извињавам се уколико постављено питање није у склопу дигитализације пословања, свакако би ми значио одговор и стручан савет.

Одговор

Након креирања бизнис плана, (погледати одговор на питање: Шта треба да урадите пре отварања е-продавнице, односно ступања на е-тржиште у секцији е-Трговина на сајту https://preduzetnistvo.gov.rs/), потребно је креирати Маркетинг план. С тим у вези, Маркетинг план се прилагођава клијентима и њиховим карактеристикама, као што је геолокацијски положај и специфичне потребе. Начини развоја Марткетинг планова су увек прилагођени циљевима и области деловања сваке комапније, стога је неопходно предузети кораке за његов развој у оквиру саме комапније. Више о креирању планова може се сазнати и путем специјализованих обука Регионалних агенција за развој (контакт Београдске регионалне агенције за развој и европске интеграције https://www.rarei.rs/index.php/usluge/item/281-obuke).


Регистрација

Регистрацијом резервишите свој ницкнаме за коментарисање и добијајте најновије информације из света предузетништва.

Уз подршку Британске амбасаде и у партнерству са Кабинетом председнице Владе Србије, Министарством привреде и Министарством финансија